Berlingske virksomheder
Facebook skrotter sin kryptovaluta og sælger ud
1/26/2022Massiv modstand og tilbageslag på tilbageslag får nu det børsnoterede selskab bag verdens største sociale netværk til at trække sig fra drømmen om at erobre verden på en helt ny front.
Apple gør ny udgave af storsælgende iPhone klar
1/26/2022Den amerikanske gigant vil i løbet af få måneder have en ny iPhone SE med 5G-adgang på hylden som afløser for en af de hidtil bedstsælgende modeller.
Google dropper kontroversiel cookieplan og skifter kurs
1/26/2022Internetgiganten vil fremover spore brugernes adfærd på nettet på en anden måde, som skal beskytte den enkeltes data bedre, når der bliver stoppet for nettets nuværende snushaner.
Flyvende bil får starttilladelse – næste mål er London
1/26/2022På to minutter og 15 sekunder forvandler racerbilen sig til et fly. Nu er den officielt godkendt, og næste store udfordring bliver turen fra Paris til London.
Bravo Tours raser mod konkursramt flyselskab: »En beslutning truffet i en pludselig indskydelse, hvor han ikke har haft ilt nok til hjernen«
1/26/2022Det danske flyselskab Great Dane Airlines gik for få måneder siden konkurs, da milliardæren Eigild B. Christensen ikke ville poste flere penge i den nordjyske drøm. Det huer bestemt ikke Bravo Tours, som er efterladt med et tocifret milliontab. Direktør varsler erstatningssag.
Vestas sælger som aldrig før, men det er ikke nok
1/26/2022Vindmøllegiganten nedjusterer forventningerne til indtjeningen, samtidig med at priserne hæves.
Løbsk raket fra Elon Musk har kurs mod Månen
1/26/2022For første gang ventes rumskrot at ramme Månen. Det sker, når en SpaceX-raket efter en kaotisk rumrejse på syv år formentlig rammer Månen 4. marts.
USA har nu kun chips på lager til fem dage
1/26/2022Mangelen på de vigtige teknologikomponenter til computere, mobiltelefoner og biler risikerer at udløse kortvarige fabrikslukninger, advarer USAs handelsminister.
Grønne investorer i opråb: Danmark kan blive det nye Norge – men kun hvis regeringen får fart på i Nordsøen
1/26/2022To pengestærke konsortier står på spring for at bygge regeringens hedeste grønne drøm – energiøen i Nordsøen. Det går dog alt for langsomt, lyder et opsigtsvækkende opråb fra investorerne bag VindØ-projektet, som mener at kunne have øen klar allerede i 2027, hvis der kommer fart over feltet. Minister afviser nøl.
3F-formands fald efterlader tomme pladser i flere bestyrelser
1/25/2022Per Christensen er trådt tilbage som forbundsformand i 3F. Det betyder, at han også har måttet trække sig fra en række andre poster. I Arbejdernes Landsbank og PensionDanmark er afløseren umiddelbart givet på forhånd.