Berlingske virksomheder
Mariannes 14-årige datter skal flyve alene med SAS. Nu kan hun strande i udlandet
6/29/2022Passagererne slap i første omgang med skrækken for en strejke i SAS, men problemerne er langtfra ovre. Forvirringen er stor i lufthavnen, og kunderne savner information fra det kriseramte selskab. Samtidig risikerer de potentielt at strande i udlandet, hvis de rejser ud nu, mens en strejke fortsat lurer.
Kæmpefald i kryptoværdi rammer nordkoreansk hackergevinst
6/29/2022Nordkoreanske hackere har de seneste år skaffet penge til regimet ved at stjæle svært sporbar kryptovaluta som bitcoins for at skaffe penge til våbenprogrammet. Men de stjålne penge er pludselig blevet meget mindre værd.
Presset vokser på dansk topchef for sportsgigant
6/29/2022Investorerne kræver nu, at Adidas' danske topchef, Kasper Rørsted, leverer varen og sætter i løb mod målet. Og det skal ske allerede i år.
SAS-strejke er udsat til lørdag – men »komplekse« forhandlinger kan trække pinen endnu længere ud
6/29/2022Mens de rejsende må holde vejret, er SAS-piloternes strejke indtil videre udsat til lørdag. Men bliver parterne ikke enige inden for 72 timer, kan forhandlingerne trække endnu længere ud.
Carlsberg idømt millionbøde efter dødsulykke
6/29/202245-årig indåndede ammoniak, da en kompressor skulle fjernes. Bryggerigiganten har indrømmet, at sikkerheden ikke var i orden.
Mange virksomheder gør klar til at hæve priserne
6/29/2022De kraftigste prisstigninger i 40 år er slet ikke slut endnu, viser friske tal fra Danmarks Statistik. Nu kommer tilbagegangen i dansk erhvervsliv, mener økonomer. Erhvervstilliden ligger nu på det laveste niveau i 16 måneder.
Sony ruster op på spilfronten
6/29/2022Den japanske elektronikgigant er klar med hovedtelefoner og skærme til pc-spillerne.
Her kan du se, om dit SAS-fly er aflyst – eller risikerer at blive det
6/28/2022En potentiel pilotstrejke vil ramme SAS' trafik stort. Men SAS vil stadig flyve og tilbyder gæster ombooking.
Domstol: Efterretningstjenester skal søge tilladelse for at tilgå teledata
6/28/2022Den britiske højesteret fastslår, at det kræver forudgående, uafhængig godkendelse, før der kan gives adgang til tale- og internetdata.
Nyt mobilnet skal bringe tv-seerne tættere på Tour de France-rytterne
6/28/2022For første gang bliver det nye 5G-mobilnet taget i brug til tv-signaler ved en kæmpe begivenhed, som ellers ville være svær at dække så intenst – men frygt ikke for sort skærm.