Business internet
Det er slut – lad os sammen brænde vores mundbind!
1/26/2022Pandemien er nu officielt ved at være forbi i Danmark, og dermed undgår vi forrige vinters endeløse og trøstesløse nedlukninger. Dansk økonomi står stærkt, men det er dog endnu for tidligt at opgøre det endelige coronabo. Store udfordringer har vist sig ved udgangen, og langtidsvirkningerne kan blive alvorlige.
Facebook skrotter sin kryptovaluta og sælger ud
1/26/2022Massiv modstand og tilbageslag på tilbageslag får nu det børsnoterede selskab bag verdens største sociale netværk til at trække sig fra drømmen om at erobre verden på en helt ny front.
Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter
1/26/2022Henning Kjeldsen, der i 2021 blev dømt for snyd med fiskekvoter, har solgt mange af sine kvoter, skriver han.
Topøkonom før intense forhandlinger: Her er de udenlandske kolleger, der kan skaffe flere job til danskerne
1/26/2022Forsker mener, at det er en rigtig god idé at sænke beløbsgrænsen, som blå blok foreslår. Men det er dog ikke for at løse den akutte mangel på arbejdskraft. Forslaget fra blå blok får tilslutning fra Dansk Industri (DI), men der er dog et element, som DI ikke ville have taget med.
Apple gør ny udgave af storsælgende iPhone klar
1/26/2022Den amerikanske gigant vil i løbet af få måneder have en ny iPhone SE med 5G-adgang på hylden som afløser for en af de hidtil bedstsælgende modeller.
Digital skatterådgiver gør klar til at åbne for smugkig i årsopgørelsen: De første 8.000 har skrevet sig op
1/26/2022Efter stormløb og shitstorm skal man i år skrive sig op til smugkig i årsopgørelsen hos den digitale skatterådgiver Skatteguiden, der nærmest blev lagt ned af den enorme interesse, da den nye service blev lanceret ultimo februar 2021.
Google dropper kontroversiel cookieplan og skifter kurs
1/26/2022Internetgiganten vil fremover spore brugernes adfærd på nettet på en anden måde, som skal beskytte den enkeltes data bedre, når der bliver stoppet for nettets nuværende snushaner.
Mundbind og coronasmitte gav mavepuster til butikkers julesalg
1/26/2022I december var detailhandlen samlet set 4,5 procent lavere end i november. Økonom er dog optimistisk.
Flyvende bil får starttilladelse – næste mål er London
1/26/2022På to minutter og 15 sekunder forvandler racerbilen sig til et fly. Nu er den officielt godkendt, og næste store udfordring bliver turen fra Paris til London.
Bravo Tours raser mod konkursramt flyselskab: »En beslutning truffet i en pludselig indskydelse, hvor han ikke har haft ilt nok til hjernen«
1/26/2022Det danske flyselskab Great Dane Airlines gik for få måneder siden konkurs, da milliardæren Eigild B. Christensen ikke ville poste flere penge i den nordjyske drøm. Det huer bestemt ikke Bravo Tours, som er efterladt med et tocifret milliontab. Direktør varsler erstatningssag.