Business internet
Hoteller savner turister og efterlyser mere reklame for Danmark
7/26/2021VisitDenmark har i år brugt et trecifret millionbeløb på at markedsføre Danmark for udenlandske turister.
Krisen transformerede Kristians kaffekoncept. Trods udfordringerne endte den med at sætte turbo på udviklingen
7/25/2021Som selvstændig har man måttet sno sig for at komme igennem den svære coronatid. Det kan være hårdt og stressende. Men det kan også være vejen til udvikling. Det har kaffeconnaisseuren Kristian Knudsen oplevet.
Brevkassen: Kan man undgå beskatning i forbindelse med salg af et forældrekøb?
7/25/2021I denne uges brevkasse gennemgår advokat Erik Øvlisen to scenarier for et ægtepar, som ønsker at slippe for beskatning af fortjenesten på en lejlighed, de i sin tid har erhvervet som forældrekøb.
Hun solgte familiefirmaet for 600 millioner kroner – og mistede kontakten til sin bror
7/25/2021Eva Fischer Hansen fik ved et tilfælde en hovedrolle i familievirksomheden Brunata. Hun opnåede stor succes, men mistede på vejen kontakten til sin storebror og måtte igennem en personlig krise.
Corona har lært os at rumme forskellighed
7/24/2021Coronakrisen har udfordret os og kostet. Men den har også ændret vores syn på hinanden og efterladt os med en ny respekt for den enkelte.
Her er privatøkonomens seks gode råd til din barselsøkonomi
7/24/2021Privatøkonom Camilla Schjølin Poulsen fra Nykredit deler sine bedste råd til, hvordan du kan ruste dig mod de økonomiske konsekvenser, der kan være ved at gå på barsel – på den korte og den lange bane.
Boghandleren Oliver: »Økonomisk er jeg slået tilbage til start. Men erfaringsmæssigt er jeg meget rigere, end da jeg startede«
7/24/2021Som lille selvstændig erhvervsdrivende skal man ikke være for stolt til at sætte drømmen på standby og blive lønmodtager i en periode, hvis krisen kradser. Det erkendte ejeren af antikvariatet The Booktrader, Oliver Laursen, i coronakrisens andet kapitel.
Kaare Dybvad og Karen Frøsig vil fordele os lykkelige
7/24/2021Hvor ville Danmark dog være et lykkeligt land, hvis samfundet blev formet efter mit hoved. Sådan tænker samfundsingeniøren, hvad enten vedkommende hedder indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad (S) eller administrerende direktør Karen Frøsig, Sydbank.
Er Japan solopgangens eller solnedgangens land?
7/24/2021De Olympiske Lege i Tokyo er nu i gang, men det bliver hverken den sportslige eller økonomiske fest, som værtslandet Japan havde håbet på. De seneste årtier har været en prøvelse for den japanske samfundsmodel, og det er ikke helt entydigt, at modellen er holdbar. Men det kan også være, at vi i andre vestlige lande simpelthen ikke forstår den dynamik, der måske kan holde Japan flydende.
Hvordan skal min chef elske mig nu?
7/24/2021Nej, det handler ikke om #metoo – men om coronaadskillelse. Fra chefen. For mens der har været meget fokus på konsekvenser ved manglende socialt samvær i fritiden, er der begejstring over udsigter til mere køkken og mindre storrumskontor. Hvorfor? Laver de egentlig andet end surdejsbrød og Aperol Spritz, og hvordan sikrer man tilknytning og work-life balance? Hvilke buzzword og mantraer skal vi finde på til anledningen? Elsk dit køkkenbord? Verdens største ledelsesmæssige eksperiment er i gang.