Computerworld - teknologi
Sådan får virksomheder styr på sikkerheden omkring kunstig intelligens
6/29/2022Klumme: Mange virksomheder har svært ved at gennemskue, hvad der er op og ned i AI-verdenen, mens andre har travlt med at implementere kunstig intelligens. Uanset hvad, er virksomhederne nødt til at have bedre styr på sårbarhederne, inden de tager de næste skridt.
Hackere snød kunder i dansk tøjbutik til at udlevere kort-oplysninger: Datatilsynet skælder ud
6/29/2022Manglende sikkerheds-foranstaltninger blandt hovedårsagerne til, at hackere fik adgang til kortoplysninger på kunder i dansk tøjbutik.
Da helvede brød løs: Fem år siden det danske it-sikkerhedslandskab for alvor blev forandret
6/28/2022Det er fem år siden, at Danmarks største virksomhed, A.P. Møller-Mærsk blev lagt helt ned af et kæmpe hacker-angreb. Angrebet kom på flere måder til at ændre det danske it-sikkerhedslandskab. Læs beretningen fra rederiets kommando-bro om det voldsomme angreb, der lynhurtigt inficerede 49.000 pc'er og 80 procent af A.P. Møller-Mærsks i alt 2.500 applikationer.
Hårde tider i kryptoland: Faldende kurser tvinger bitcoin-minere til at sælge ud
6/28/2022Det er hårde tider for krypto-minere i øjeblikket, og derfor må mange stoppe for udvindingen af kryptvalutaer og sælge ud af deres beholdninger.
Test: Nu kan jeg omsider anbefale Microsofts budget-bærbare
6/27/2022Microsoft har rettet de mest graverende fejl i sin budget-computer og tunet den på en stribe afgørende steder. Den øvelse er der kommet en fin maskine ud af.
Teams og Zoom er blevet en central del af vores arbejdsliv: Disse funktioner er afgørende, når danske it-folk skal vælge videokonference-systemer
6/27/2022Danske it-folk er klare i mælet, når det gælder deres krav til video-løsninger som Microsoft Teams og Zoom.
Ugen i tech: Polestar 5 er et svensk-kinesisk bæst med 884 elektriske heste / Rygte: Apples vilde VR-headset bliver ikke klar til julehandlen / Nu kan din mobil få sig et 200 megapixel-kamera
6/26/2022Ugen i tech: Polestar 5 er et svensk-kinesisk bæst med 884 elektriske heste / Rygte: Apples vilde VR-headset bliver ikke klar til julehandlen / Nu kan din mobil få sig et 200 megapixel-kamera
På besøg på Red Bulls hemmelige Formel 1-fabrik: Så vildt er arbejdet med verdensmesterens bil
6/24/2022Milton Keynes, England: Tag med ind på Oracle Red Bulls hemmelige fabrik, hvor verdensmesteren Max Verstappens Formel 1-bil bygges fra bunden - og hvor selv et klistermærkes vindmodstand bliver analyseret i et nyt stort cloud-samarbejde.
Smart it-projekt har ført til enorme gevinster hos Københavns Kommune: Nu kører omkring en million sager igennem ServiceNow om året
6/24/2022Landet største kommune med cirka 45.000 medarbejdere og et hav af it-systemer har bygget kæmpe ServiceNow-platform op, som i dag håndterer 120 forskellige processer. Projektet har ført til mærkbar effektivisering, fortæller Susanne Hansen, kontorchef for automatisering og udvikling i Koncernservice. "Vores forventning er, at når vi tager nye forretningsområder ind, så kan vi hente op til 30 procents gevinster på dem."
Guide: Forstå, hvad er op og ned og inde og ude på din pc – Få overblik over din pc’s porte
6/24/2022Kan du spotte, præcis hvad din pc's porte kan og udvidelsesmuligheder de giver? Få indblik i sagen her.
Hackere stjæler kryptovaluta for 720 millioner kroner: Sådan har de gjort
6/24/2022Kryptohackere slipper afsted med værdier for 720 millioner kroner i angreb på blockchainen Harmony,.
Test: Denne lydbar pynter nærmest i dit hjem - og så følger der feinschmecker-lyd med
6/23/2022Prisen nærmer sig entusiast-klassen, som den ofte gør, når der står B&W på fronten, men de britiske lyd-feinschmeckere har begået en designsikker og lydmæssig god lydbar - og det endda uden brug af subwoofer.
Fra løbesko til militær ledelsesteori: Udviklingskonsulent tipper 21 rigtig gode bøger
6/23/2022Det er svært at skelne skidt fra kanel på det vildtvoksende marked for managementlitteratur, men Martin Ellemann Olesen gør et ambitiøst forsøg.
Suboptimering er bagsiden af AI-medaljen
6/23/2022Klumme: De mange fordele ved AI er velbeskrevne, men det kniber med realiserede projekter, hvor kunstig intelligens er smeltet sammen med virksomhedsdriften. Isolerede AI-projekter giver ikke nødvendigvis gevinst for den overordnede forretning. Derfor giver det god mening at integrere AI i ERP-systemet.
Styrelse med tusindvis af ansatte fravælger Chrome og dropper Google som søgemaskine
6/22/2022Den svenske styrelse Trafikverket har valgt at give Google den kolde skulder. De tusindvis af ansatte i styrelsen skal nu enten bruge Firefox eller Edge, og Googles søgemaskine er heller ikke længere førstevalg på de ansattes computere.
Det her er en af mest absurde skærme du kan få – men der er altså nogle rigtige gode idéer bag
6/22/2022LG forsøger sig i højden i en verden, hvor de fleste går i bredden.
Gratis guidede ture med Netflix i europæiske storbyer
6/22/2022Er du i London, Madrid eller Paris i uge 28, kan du gratis opleve nogle af lokationerne fra kendte serier med lokale guider.
Ny teknologi og voksende datamængder kalder på bedre databeskyttelse
6/22/2022Klumme: Med de massivt voksende datamængder er det essentielt for virksomheder at tage højde for datasikkerheden samtidig med, at de indfører ny teknologi, og særligt edge-miljøer og hjemmearbejdspladser kan være det svage led, som cyberkriminelle kan udnytte som en vej ind i it-infrastrukturen.
Slip for at sætte kryds ved brandhaner og skolebusser - undgå Captcha-login med denne ny iPhone-funktion
6/21/2022Med iOS 16 får iPhone og iPad-brugere mulighed for at undgå det irriterende captcha-login, hvor du ved at sætte kryds ved billeder af eksempelvis busser eller trafiklys skal bevise, at du ikke er en robot.
Microsoft og Cloudflare blev tirsdag ramt af omfattende nedbrud - skabte problemer for hundredvis af internetplatforme
6/21/2022Office 365-tjenster som Outlook og Microsoft Teams har tirsdag været ramt af et nedbrud, som har haft konsekvenser for brugere over hele verden. Microsoft-nedbruddet kommer samtidig med, at den store cloud-udbyder Cloudflare også har været ramt af et nedbrud, som ramte 19 af selskabets datacentre.
Test: DJI Mini 3 Pro-dronen flyver under de fleste regler – og gør det sjovt at flyve med droner igen
6/21/2022De små droner på 249 gram er blevet meget bedre og lovgivningen mindre firkantet. Det giver mulighed for unikke flyveoplevelser og fotos. Læs anmeldelsen af DJIs nyeste drone her.
Første performance-tal er ude: Så lynende hurtig er Apples nye M2-chip
6/21/2022Apples påstande om markant højere ydelse i M2-chip synes at holde vand.
Opkøb har gjort videoområdet til en voksende milliardforretning for Motorola: "Vi har haft store sejre inden for kropsbåren video"
6/21/2022CCW 2022, Wien: I markedet for kritisk kommunikation er video for alvor blevet en faktor for Motorola. For få år siden var det slet ikke en del af forretningen.
Russerne kan ikke længere downloade Windows 10 og Windows 11
6/21/2022Det er ikke længere muligt at downloade Windows 10 og Windows 11 i Rusland.