Computerworld - teknologi
Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit
5/7/2021Volvos søstermærke Polestar er ny i trafikken – men det afholder ikke selskabet fra at fremstille en eminent bil med Polestar 2.
Fem myter om kunstig intelligens - og hvorfor de ikke holder
5/7/2021Klumme: Kunstig intelligens misbruges til aflytning, koster en formue og er svært at arbejde med. Der er mange misforståelser og myter forbundet med anvendelsen af AI. Her er fem myter, vi møder i vores arbejde hos Microsoft Danmark.
IBM klar med verdens første 2-nanometerchip
5/7/2021IBM er klar med verdens første 2-nanometerchip, der kommer til at bestå af 50 milliarder transistorer, som pakkes ned på samme areal som en fingernegl.
IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’
5/7/2021IBM ændrer på sin betalingsmodel for brugen af de store og gamle mainframe-computere. Den nye model bliver mere ‘gennemsigtig’ og ‘cloud-agtig.’
Google på vej til at indføre automatisk to-faktor autentifikation på Gmail og andre tjenester
5/7/2021Snart skal du logge ind to gange for at få adgang til din Gmail, Google Docs eller andre Google-services.
Bilgigant melder ud: Vores kommende biler kan godt være selvkørende – det koster en 50’er i timen
5/6/2021Bilgiganten VW lufter en ny forretningsmodel for opkoblede biler: Vil gerne sælge dig en billigere bil for efterfølgende leje og eftersælge funktioner til dig.
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
5/6/2021Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
Din mobil spiller nu bedre sammen med Teams: Nu kan alt deles med mobilen i Teams Room
5/6/2021Microsofts 'Teams Room' er blevet langt mere anvendeligt med mobilen. Du skal bare befinde dig indenfor 10 meter fra enheden.
Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren - og Apples Airtags er både smarte og farlige
5/6/2021Inde i maskinen: Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, smuglede en af Apples nye Airtags i tasken hos en kollega på motorcykeltur rundt i Danmark – og fortæller i denne episode om den meget præcise sporing, som Android-telefoner ikke kan opdage.
Her går det som regel helt galt, når du forsøger at implementere WiFi
5/6/2021Klumme: Det er altid godt med planlægning af en WiFi-implementering, men på et tidspunkt skal du ud i den virkelige verden. Og den har det med at overraske en.
12 år gammel sårbarhed opdaget: Millioner af Dell-pc’er kan være ramt - du bør opdatere straks
5/6/2021Opdagelsen af en sårbarhed i firmwaren på pc’er, som Dell har produceret siden 2009, kan få alvorlige konsekvenser. Du bør opdatere straks.
Microsoft-browser til Linux? Det findes - og du kan afprøve det i dag
5/5/2021Den amerikanske software-gigant er klar med den første betaversion af sin browser til open-source styresystemet Linux.
Guide: Sådan får du fingrene i den spritnye Windows 10 årgang 2021
5/5/2021Første store Windows 10-opdatering for 2021 er så godt som klar. Sådan kommer du forrest i køen til at prøve den.
Test: Mercedes EQA er et bevis på hvordan man helst ikke skal bygge en elbil
4/29/2021Test: Mercedes' billigste elbil er skabt til at ramme en skarp pris – det er bare ikke noget, som vi danskere får glæde af
Podcast: Chemtrails, Bermudatrekanten og Hitlers hemmelige base på Sydpolen
4/29/2021Conspiracy Theories på Spotify kommer omkring både kendte og mere eksotiske konspirationsteorier. Det er svært underholdende og giver ammunition til næste gang man er tvangsindlagt til at høre på familiens skøre onkel.