Alt om data nyheder
Ugen i tech: Disse elbiler har den bedste vinter-rækkevidde / Sonos-højttalere får Alexa-stemmstyring i Danmark / Samsung klar med nye lækre smartphones
2/5/2023Ugen i tech: Disse elbiler har den bedste vinter-rækkevidde. Sonos-højttalere får Alexa-stemmstyring i Danmark, og så løftede Samsung i løbet af ugen sløret for en række nye toptunede smartphones.
Stortest: Her er tre smarte bud til at få Wi-Fi med smæk på i hele huset
2/3/2023Det bedste wifi er baseret på mesh-teknologi og anvender wifi 6-standarden. Læs testen af tre systemer fra Netgear, TP Link og Asus.
Fire grunde til at skifte fra Windows 10 til Windows 11 – og fem grunde til at lade være
2/3/2023Brugerne så småt begynder at migrere over på det nye styresystem, men der stadig mange, der holder fast i Windows 10. Her er derfor en række grunde for og imod et skifte til det nye OS.
Brugerne vælter ind: ChatGPT er den hurtigst voksende tjeneste nogensinde
2/2/2023AI-tjenesten ChatGPT er den hurtigst voksende forbruger-service nogensinde i internettets historie.
Sådan vil Netflix forhindre dig i at dele konti: Dine enheder skal registreres
2/2/2023Netflix vil registrere enheder, der er tilknyttet kontoindehaverens hjemmenetværk, hvis de vil streame film eller serier.
Test: HPs alt-i-en bærbar giver smæk for skillingerne
2/1/2023Kombinationen af en kompakt bærbar og en trykfølsom skærm, der kan vendes rundt, er god. Prisen er også godkendt - ikke mindst med i7 processor under ”hjelmen”.
Google vil integrere Chromebooks med Microsoft 365
2/1/2023Google arbejder på at integrere Chromebooks styresystem ChromeOS bedre med Microsoft 365.
Microsoft klar med nødopdatering: Kan hastefikse problem med din skærm
2/1/2023Microsoft har udgivet en opdatering uden for sit normale loop, fordi det er en hastesag. Opdateringen er rettet mod at løse XPS-skærmproblemer, som er opstået i forbindelse med en opdatering fra december.
Her har du fire nye danske alternativer til WeShare
2/1/2023Her kan du få fire danske alternativer, efter WeShare er lukket 1. februar 2023.
OpenAI lancerer nyt værktøj: Skal opdage tekster skrevet af andre AI
2/1/2023Moderselskabet bag ChatGPT lancerer ny AI, der skal opdage tekster, der er blevet skrevet af AI - som eksempelvis ChatGPT.
Sådan har TV 2 Play bekæmpet deling af adgangskoder
1/31/2023Både TV2 og Netflix gøre i øjeblikket en øget insats for at dæmme op for deling af adgangskoder. Bliv klogere på årsagerne her.
Test: Underspillet design og høj kvalitet gør Dell XPS 13 til en ”must have”
1/31/2023Den gennemførte kvalitet i det luksuriøse, men underspillede, design gør Dell XPS 13 til lidt af en designperle, der også leverer varen i performance.
Har du fået afregnet? WeShare lukker og slukker - her er, hvad du skal gøre
1/31/20231. februar lukker WeShare, og derfor er det tid til at få afregnet i appen. Når du det ikke, så er der stadig hjælp at hente. Se her, hvordan du overfører de uafsluttede regnskaber til MobilePay.
Hukommelses-chips kan stå foran enorme prisfald
1/30/2023Eksperter forudser, at priserne på ram og flash-hukommelse vil falde kraftigt i 2023, og dermed forstætter de seneste måneders tendens.
Test: Stor bolig og dårlig wifi? Dyrt designer-wifi fra Netgear leverer høj hastighed og god dækning
1/30/2023Trådløst netværk: Diskret designet mesh-system fra Netgear kan levere væg til væg-dækning af op til 75 tilsluttede enheder fordelt over op til 525 kvadratmeter. Det scorer nogle af de hidtil bedste resultater hos denne tester.
Ugen i tech: Smartphone-salget i ekstrem nedtur / Lækker Audi-koncept er både coupé og truck / Spionfotos: Her er Nvidias afsindige superkort
1/29/2023Ugen i tech: Smartphone-salget i ekstrem nedtur / Lækker Audi-koncept er både coupé og truck / Spionfotos: Her er Nvidias afsindige superkort
Vildt nyt til Polestar 2’s: Kæmpe motor-upgrade og 635 km på en opladning
1/28/2023Polestar giver sin 2'er model et markant løft i de kommende måneder.
Prøvekørt: Teslas nye Model S med 1.000+ heste er berusende bidsk – klarer 0 til 100 på 2,1 sekunder
1/27/2023Det er galskab, du udløser, når du træder speederen i bund: Du sparkes tilbage i sædet, mens dine indre organer omarrangeres. For Tesla viser igen, at det formår at udfordre de etablerede bilproducenter på usete måder.
Microsoft vil forbedre funktionen til at fortryde mails
1/27/2023Microsoft vil forbedre funktionen for tilbagekaldelse af mails, så den virker ved modtagere af andre mails end Outlook.
Sådan bruger cyberkriminelle Office-program til at sprede malware
1/27/2023OneNote-vedhæftninger er det nyeste filmformat, cyberkriminelle udnytter til at inficere computere.
Samsung kommer til gå skærm-amok med sin nye bærbar: Her er hvad, du kan forvente
1/27/2023Samsung vil udnytte sit forspring inden for skærmteknologi til at byde på sin nye ’Octa’ teknik i selskabets kommende laptops.
Efter kæmpe prisnedsættelse: Nu vil Elon Musk og Tesla tjene flere penge på software
1/26/2023Det er Teslas forhåbning, at stigende software-indtægter vil kunne kompensere for lavere salgspriser på selskabets biler.
Test: Endeligt et tastatur som du både vil lægge øre og fingre til
1/26/2023De tastaturer, som du finder i en high-end bærbar, findes sjældent i samme klasse som eksterne typer til den stationære arbejdshest. HP's 970 er undtagelsen og byder på tyste taster, der også kan programmeres.
Microsoft er i al stilhed ved at indføre fordele for betalende abonnenter i Windows’ gratis apps
1/26/2023De betalende Microsoft 365-abonnenter er så småt begyndt at få fordele i visse Windows-apps.