Business digital
Giganten på vej mod Danmark: »Kun en tåbe frygter ikke Amazon«
20-05-2018Amazon kommer! Er der noget, man taler om i dansk detailhandel lige nu, er det den amerikanske IT-kæmpe Amazon, og hvornår den går ind i Danmark. Alt forarbejdet skulle være så det er kun et spørgsmål om tid, før Amazon åbner i det danske marked.
Cyberlandsholdet skal øge interessen for IT
18-05-2018Om 4 år mangler der 1,8 millioner gode hackere, og derfor skal it-faget gøre sig til for de unge, blandt andet gennem cyberlandsholdet.
Widex-fusion afslører ukendte milliardværdier hos ejerne
18-05-2018Fusionen af den danske høreapparatproducent Widex og tyske Sivantos kan føre til, at listen over Danmarks rigeste skal redigeres voldsomt.
Google rykker ind på Nørrebro for at sætte fart på digital oprustning
17-05-2018Danskerne skal have en »folkelig digital oprustning«, og første digitale læringshus får lokaler på Nørrebro. Det handler om alt fra CV-optimering til webshop-programmering, og Erhvervsministeren er »megapositiv«.
Kineske forbrugere foretrækker Huawei over Apple
17-05-2018
Amerikanske tech-kæmper har milliarder på spil i Trumps Kina-krig
17-05-2018IT-Giganter som Apple, Intel og Microsoft har store milliardbeløb på spil i en potentiel amerikansk handelskrig med Kina. Derfor vil Trump sandsynligvis være varsom med at trække tech-området ind i striden, vurderer amerikansk finanshus.
Politisk stramning lurer efter Netcompanys skattegevinst
16-05-2018Et politisk flertal vil nu undersøge, om der er behov for at skærpe skattereglerne for danske virksomheder, efter at Netcompany scorede en skattegevinst på 68 mio. kr. i forbindelse med et virksomhedsopkøb.
Danske virksomheder franarres millioner hvert år: Nu skal hackingen stoppes
16-05-2018Danske virksomheder franarres flere hundrede millioner kroner årligt som følge af cyberkriminalitet, og derfor kom regeringen tirsdag med et udspil, der skal sætte en stopper for udviklingen. Berlingske Business har deltaget i opklaringen af en hackersag.
»Forceret« og »uskøn«: Analytikere undrer sig over TDC-ejere
15-05-2018TDCs nye ejere er kommet under pres fra start med Pernille Erenbjergs exit, vurderer flere analytikere, der kalder de seneste måneders proces »forceret«. Teleanalytikeren John Strand går længst i kritikken og kalder hele købet for et »kæmpeeksperiment«.
TDCs topchef stopper efter at være endt i »en svær position«
14-05-2018Pernille Erenbjerg havde lagt en vækstplan for TDC, som teleselskabets nye ejere endte med at sige nej til. Topchefen kunne ikke se sig i de nye ejeres projekt, så mandag valgte hun at sige op i TDC.