Business digital
Mobilgigant får hug for »skamløs« kopi af iPhone X
17-08-2018Motorola lancerer ny toptelefon, som ikke alene i designet ligner Apples hidtil dyreste iPhone til forveksling. Også startskærmen er særdeles kraftigt inspireret af Apple, som for nylig afsluttede syv års milliarddyrt slagsmål med Samsung om ulovlig kopiering.
Goddaw, Alexa: Nu kan Microsofts og Amazons digitale assistenter tale sammen
17-08-2018Det er smartere at være to, mener IT-giganterne Microsoft og Amazon, som nu har fået deres digitale assistenter, Cortana og Alexa, til at tale med hinanden, så kollegaen kan træde til, så snart assistenten kommer på udebane.
Jyske Bank tilbyder Apple Pay til andre bankers kunder
17-08-2018
Google-ansatte kritiserer planer om censureret søgemaskine
17-08-2018Kontroversiel plan om at genåbne Google i Kina har udløst en proteststorm internt i internetgiganten, hvis topchefer nu forsøger at gyde olie på vandene. Det sker få måneder efter det seneste interne oprør mod, at Googles teknologi skulle bruges af det amerikanske militær.
NNIT har igen vækst hos storkunden Novo Nordisk
17-08-2018Efter et sløjt første kvartal, hvor NNIT var ramt af mindre forbrug hos storkunden Novo Nordisk og måtte nedjustere, havde it-selskabet atter vækst i andet kvartal.
NNIT fastholder forventningerne til 2018
17-08-2018
Amazon overvejer lancering af forsikringsside
17-08-2018
De gamle gennembrud på mobilnettet har nået udløbsdatoen
16-08-2018Mobilselskaberne trækker snart stikket til de ældste dele af nettene for at få plads til både dagens og fremtidens enorme datamængder, der skal sendes trådløst rundt. Men glem alt om, at hele Danmark får adgang til supermobilnettet, siges det med løftet pegefinger – det vil kræve en fir- eller femdobling af antallet af mobilmaster.
Runder 1.000 medarbejdere: »Jeg er rigtig glad for, at nogen vælger vores løsninger til at beskytte deres befolkning«
16-08-2018Den danske softwareudvikler Systematic når i dag en milepæl i selskabets historie, når virksomheden runder 1.000 medarbejdere. Virksomheden udvikler blandt andet logistiske softwareløsninger til hospitaler og militær.
Nordisk Film runder milliardinvestering i computerspil
16-08-2018Underholdningskoncernens sjette investering på at blive stor i spilverdenen sker i svenske Raw Fury.